Bedrukte Paraplu’s

De herfst ligt alweer een tijdje achter ons. Inmiddels heeft de lente zijn intreden gedaan, maar toch hebben we nog steeds veel te maken met regenbuien van formaat. Waar we toch liever een lekker zonnetje hebben in plaats van regen moeten we er toch maar mee dealen.  Toch biedt het ook weer een mooie kans om gebruik te maken van de bedrukte paraplu’s als promotiemiddel of relatiegeschenk.

Waarom bedrukte paraplu’s?

In de regen heeft iedereen behoefte aan een paraplu om nattigheid te vermijden. Dit biedt een ideale kans om uw bedrijf of organisatie te promoten! De paraplu’s hebben een zeer groot drukoppervlak waardoor uw logo of naam zeer groot bedrukt kan worden en dus goed zichtbaar is!

De paraplu’s zijn zeer effectief en in veel omstandigheden te gebruiken, zo kunt u de paraplu’s uitdelen aan uw klanten en meegeven aan de medewerkers van de buitendienst.

Verschillende paraplu’s

Er zijn heel veel verschillende bedrukte paraplu’s en voordat u daar een keuze over kunt maken is het handig om te weten in welke situatie de paraplu’s worden gebruikt of uitgedeeld. Hier onder staan de meest voorkomende paraplu’s die wij bedrukt en onbedrukt aanbieden.

1. Golfparaplu’s

Een groot voordeel van de golfparaplu is dat deze groot en erg stevig is. Een golfparaplu houdt u tijdens de meest hevige regenbuien droog. In dat opzicht is een golfparaplu te vergelijken met een stormparaplu.

2. Stormparaplu’s

De naam zegt het al, deze paraplu’s zijn bestendig tegen hevige windstoten en zorgen ervoor dat je droog overkomt in de zwaarste stormen. Ideaal voor het weer in ons kikkerlandje! De stormparaplu’s zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn meebuigend waardoor ze zware stormen kunnen overleven. De stormparaplu’s hebben een lange levensduur en zijn van uitstekende kwaliteit. De stormparaplu heeft ook een luxe uitstraling waardoor uw bedrijf gelijk goed voor de dag komt. Kortom het ideale relatiegeschenk voor uw klantenkring!

3. Opvouwbare paraplu’s

Deze versie van de paraplu is ideaal voor onderweg. U kunt de paraplu opvouwen zodat die niet groter is dan een handtasje. De opvouwbare bedrukte paraplu’s worden geleverd met een hoesje. Door deze hoes kunt u de paraplu netjes en compact opvouwen. Ook is de opvouwbare paraplu in verschillende varianten leverbaar en is een vrij lichte paraplu waardoor hij makkelijk mee te nemen is voor onderweg.

4. Goedkope paraplu’s

Op zoek naar een naar een leuke promotie paraplu? Geen probleem! Wij bieden bedrukte paraplu’s al aan vanaf €3,04. Deze paraplu’s zijn ideaal als u nog op zoek bent naar een promotie artikel die u kunt weggeven op een beurs, evenement of een open dag.

5. Snel geleverde paraplu’s

Heeft u een evenement of beurs gepland maar bent u vergeten om een promotie artikel te bestellen? Dit is voor ons geen probleem. Onze snel geleverde bedrukte paraplu’s kunnen binnen 48 uur bedrukt verstuurd worden! Zo kunt u op de valreep toch nog een mooi promotie artikel meenemen naar uw evenement of beurs.

6. Paraplu’s kleine oplage

Ook bieden wij de ideale relatiegeschenk paraplu’s aan. Deze paraplu’s zijn al vanaf 10 stuks te bestellen. Het perfecte relatiegeschenk voor uw vaste kantenkring die u in het zonnetje wil zetten. De paraplu’s in de kleine oplage zijn vaak ook de luxere paraplu’s.

Wat voor materiaal?

Vaak wordt er pongee polyester of nylon gebruikt voor het doek van de paraplu. Polyester is een synthetische vezel die licht, duurzaam, vormvast, kreukvrij en isolerend is. Doordat de polyester vormvast en kreukvrij is, is het materiaal zeer goed te bedrukken met uw logo en heeft de paraplu een lange levensduur. Voor nylon geldt hetzelfde.

Voor de steel en het baleinen worden vaak ook verschillende materialen gebruikt, zo is er de keuze uit hout, metaal, aluminium en glasvezel. 

Aluminium is licht materiaal waardoor de bedrukte paraplu’s ook niet zo zwaar zijn om te dragen wat natuurlijk fijn is. Het enige nadeel van aluminium is dat het vrij makkelijk kan buigen, voor de hevige stormen is het dus niet handig om een aluminium paraplu te nemen.

Ook kunt u voor het materiaal glasvezel kiezen, dit is misschien wel het beste materiaal voor een paraplu. Glasvezel is namelijk een lichte maar toch een zeer flexibel en sterk materiaal, ideaal voor een stormparaplu! U kunt ook voor metaal kiezen.

Metaal is een duurzaam en goedkoop materiaal. Hierdoor zijn de paraplu’s van metaal vaak ook zeer voordelig. Ideaal om te gebruiken bij een evenement of een beurs. Over het algemeen is metaal wel van een mindere kwaliteit, zo komen er vaker roestplekken voor op een metalen paraplu en is het niet zo sterk als een paraplu van glasvezel of hout.

Hout zorgt voor een elegante uitstraling van de paraplu. Hout wordt vaak gebruikt voor de hoger geprijsde en elegantere paraplu’s zoals de golfparaplu’s.  

Druktechnieken en positie.

Er zijn veel verschillende posities en druktechnieken waar u voor kunt kiezen. Zo kunt u kiezen voor een bedrukking op 1 paneel van de paraplu of voor meerderen. Ook kunt u ervoor kiezen om het hoesje van de paraplu te bedrukken. In de meeste gevallen is het wel prijziger om voor meerdere posities te kiezen.

Er zijn een paar druktechnieken die worden toegepast op het bedrukken van paraplu’s. Zo is er transfer druk, zeefdruk en digital transfer.

Transferdruk is een druktechniek waarbij uw ontwerp op een speciaal, overdraagbare vinylfolie wordt gedrukt. Daarna wordt dit op het doek of hoesje aangebracht met behulp van een hittepers. Vaak wordt transferdruk gebruikt voor kleinere aantallen.

Zeefdruk  is een druktechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van een raam waarin fijn gaas is gespannen. Dit is het zogeheten aluminium zeefdrukraam. Voor elke kleur moet een apart raam gemaakt worden. Zeefdruk wordt vaak gebruikt voor grotere aantallen.

Digitale transfer Bij de digitale transfer techniek wordt er gebruik gemaakt van een printer die op uw eigen printer lijkt bij u op het werk of thuis. Bij een digitale transfer wordt er een opdruk via een kleurenprinter aangebracht op speciaal transferpapier. Daarna wordt de afbeelding gesneden op een speciale snijder. De transfer wordt dan op een drager onder een bepaalde druk en hitte van een pers op het product geperst.

De opdruk wordt in één keer bedrukt, dus niet per opdrukkleur. Bij een kleine oplage kan dit een voordelige optie zijn.

Formaat paraplu’s

Het formaat van een paraplu verschilt per soort paraplu. De standaard maten hebben meestal een diameter van 102cm. De golfparaplu’s hebben een grotere diameter, deze zit meestal in de buurt 130cm. De opvouwbare paraplu’s hebben dan weer een kleinere diameter van ongeveer 97cm. De stormparaplu’s zijn weer een ander verhaal, de stormparaplu heeft namelijk een bepaalde vorm en zijn ontworpen met sterker metaal waardoor de paraplu beter bestendigd is tegen hevige windstoten in de storm. Stormparaplu’s kunnen meestal ook heel ver buigen en weer terugbuigen als er toch een hevige windstoot onder komt.

Paraplu bedrukken bij Relatiegeschenken XL

Wilt u uw relaties of potentiële klanten een mooie bedrukte paraplu cadeau doen? U bent bij Relatiegeschenken XL aan het juiste adres! Paraplu’s bedrukken is bij ons geen enkel probleem. Wij leveren veel verschillende bedrukte paraplu’s! Ideaal als u aan uw klanten een mooie, luxe paraplu wilt geven. Ook paraplu bedrukken met een snelle levering is bij ons geen punt. Onze snelst geleverde paraplu’s hebt u met bedrukking al binnen 3 werkdagen in huis. Perfect wanneer u met spoed een mooi en gewaardeerd relatiegeschenk nodig hebt! En hebt u binnenkort een open dag en wilt u ter promotie iets leuks uitdelen? Ga dan voor paraplu bedrukken goedkoop! Wij hebben veel betaalbare paraplu’s in ons assortiment. Kunt u niet helemaal vinden wat u zoekt? Of hebt u advies nodig bij het maken van een keuze? Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op via de chat, stuur een mailtje naar verkoop@relatiegeschenkenxl.nl of neem direct contact op via 088 544 0678

 Over Relatiegeschenken XL

Naast bedrukte paraplu’s bieden wij nog ruim 10000 andere promotionele producten aan, denk hierbij aan bedrukte mokken, bedrukte pennen en bedrukte bidons.  Heeft u vragen over een product of de drukpositie van het product?  U krijgt bij ons altijd een gratis digitaal drukvoorbeeld. Bij ons wordt elke aanvraag persoonlijk behandeld. Heeft u dus vragen of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag om uw naamsbekendheid te vergroten en meer omzet te genereren!