Bedrukte mokken (alles wat u moet weten)

Bedrukte mokken zijn het perfecte relatiegeschenk! Want wie begint de dag nou niet met een lekker bakje koffie of thee? Klanten een mok met uw eigen tekst cadeau doen? Of wilt u bezoekers een bakje koffie kunnen aanbieden in een mok met daarop uw bedrijfslogo? Hier leest u alles wat u moet weten over bedrukte mokken. Leest u mee?

Waarom mokken bedrukken?

Twijfelt u of u mokken gaat bedrukken met uw logo? Niet doen! Bedrukte mokken zijn het ideale relatiegeschenk. Waarom?

  • Een mok wordt iedere dag gebruikt en dat zal ook altijd zo blijven. Als u een mok cadeau geeft, dan weet u zeker dat het geschenk niet achterin de kast staat te verstoffen.
  • Een geschenk als bedankje of blijk van waardering zal zeker in goede aarde vallen bij de ontvanger. Dit zal weer de relatie tussen jullie versterken en de samenwerkingen ten goede komen!
Vanaf  2,98
Snel leverbaar!   
Vanaf  2,76
Snel leverbaar!   
Vanaf  3,06
Snel leverbaar!   
  • De ontvanger van de mok zal elke keer als hij een bakje thee of koffie zet aan uw bedrijf worden herinnerd. De kans is groot dat deze persoon ook weer bij u terecht komt voor het afnemen van een product of dienst.
  • Krijgt u klanten op bezoek? Dan is het toch veel leuker om de koffie of thee in één van uw eigen bedrukte mokken te schenken?
  • Bestel niet alleen bedrukte mokken voor wanneer uw klanten op bezoek komen, maar ook voor gebruik in de bedrijfskantine! U zult de mokken met uw logo tegenkomen tijdens vergaderingen, tijdens pauze in de kantine en natuurlijk op bureaus. Uw huisstijl is op deze manier zichtbaar in het hele bedrijf.

Waarop letten bij mokken bedrukken?

Wij bieden een grote verscheidenheid aan mokken aan. Er zijn een aantal dingen waar u op kunt letten bij het maken van een keuze.

  • Wilt u bedrukte mokken voor gebruik op uw eigen kantoor? Dan is het wellicht handig als de bedrukte mokken stapelbaar zijn. Dat scheelt weer ruimte in de keukenkastjes!
  • Onze mokken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Welk formaat u het beste kunt kiezen is afhankelijk van de soort drank die ermee genuttigd zal worden. Onze kleinste mokjes van 80 ml zijn bijvoorbeeld geschikt voor een espresso. Voor een lekkere cappuccino is een kopje met een groter formaat fijn. Het is hierbij vooral belangrijk dat de binnenkant van het kopje mooi rond is. Als er een knik in het kopje zit dan is het namelijk mogelijk dat de schuimlaag inzakt. En dat is nou juist zo lekker aan een cappuccino! Dan zijn er nog de normale koffiekopjes van 250 ml, de theemokken van 300 ml en nog grotere bedrukte mokken voor de echte grote drinkers.
  • Vindt u het fijn om uw klanten ook iets lekkers aan te bieden bij het drinken? Dan is het een goed idee om ook schotels bij de kopjes te bestellen. Wij hebben verschillende kop en schotels in ons assortiment.

Soorten bedrukte mokken

Krijtmokken

We hebben een aantal krijtmokken in ons assortiment. Deze zijn erg leuk om cadeau te geven met een zelf geschreven persoonlijke boodschap. Bestelt u ze voor bij u op kantoor? Zet er dan een leuke tekst op wanneer u uw collega koffie of thee brengt!

Mokken met lepel

Weer eens wat anders dan anders: bedrukte mokken met bijpassende lepels! Perfect voor een heerlijk kopje koffie. Daarnaast ziet het er ook nog eens leuk uit, zo’n mok met een matchende lepel.

Emaille mokken

Ook erg leuk zijn emaille mokken. Emaille is eigenlijk een dun laagje gesmolten glas dat is aangebracht op een mok van metaal of aardewerk. Dit heeft een aantal grote voordelen. Een emaille mok is namelijk onbrandbaar, erg stevig en daardoor erg duurzaam. Emaille mokken zijn bovendien niet zwaar en ook erg fijn: omdat de mok heel glad is van binnen is deze ook nog eens erg hygiënisch en eenvoudig schoon te maken. Perfect dus voor gebruik op reis!

Mok met karabijnhaak

Ook erg handig voor op reis is de mok met een karabijnhaak in plaats van een oor. Deze hangt u eenvoudig aan bijvoorbeeld uw tas. Ideaal voor outdoor liefhebbers en kampeerders!

Geïsoleerde en dubbelwandige bekers

Wie houdt er nou van koude koffie of thee? Niemand toch? Bent u iemand die altijd een lekker bakje koffie klaar maakt en het vervolgens in alle drukte vergeet waardoor u met een koud bakje koffie zit? Dan is de geïsoleerde mok of een dubbelwandige mok echt iets voor u. Hierin blijft uw drinken namelijk extra lang warm!

Mokken van bamboe

Binnen ons assortiment vindt u ook een aantal mokken gemaakt van bamboe. Het mooie van dit materiaal is dat het erg duurzaam is. Perfect dus als u uw relaties of klanten wilt verrassen met een leuk, bruikbaar en duurzaam cadeau!

Magische mokken

Op zoek naar een verrassend relatiegeschenk? Sinds kort hebben wij magische mokken in ons assortiment. Deze magische mokken hebben een hitte gevoelige coating. Een magische mok lijkt misschien op een doorsnee zwarte mok, maar zodra u er water in doet wordt de coating transparant. Hierdoor komt de onderliggende afbeelding, bijvoorbeeld uw logo, tevoorschijn. Dat is nog eens een origineel geschenk! Een magische mok wordt dankzij het verrassingselement altijd gewaardeerd. Ook iets voor u? Onze magische mokken vindt u hier. Laat u magische mokken bedrukken? Dan is het goed om te weten dat deze met de hand gewassen moeten worden.

Verschillende materialen

Gaat u bij ons mokken bedrukken? Onze mokken zijn gemaakt van verschillende materialen. Het is natuurlijk belangrijk dat de mok er leuk uit ziet, maar in sommige gevallen is het ook verstandig om te kijken welk materiaal u het beste kunt kiezen.

Porselein

Porselein is een mooi materiaal voor bedrukte mokken. Het is namelijk erg stevig en kan tegen een stootje, maar tegelijkertijd is het materiaal niet ontzettend zwaar. Wel zo fijn als u met een collega staat te praten terwijl u ondertussen van uw koffie geniet.

Bamboevezel

Een groot voordeel van dit natuurlijke materiaal is dat het erg duurzaam is. Het is bovendien een praktisch materiaal, super licht, kindvriendelijk en het ziet er veel stijlvoller uit dan een mok van plastic. Een nadeel van bamboe is dat het niet in de magnetron mag.

Plastic

Het grote voordeel van plastic is dat het niet gauw kapot gaat. Plastic mokken bedrukken hebben dan ook vaak de voorkeur wanneer de mokken voor kinderen zijn. Het gebeurt regelmatig dat een mok of drinkbeker uit kleine kinderhandjes glipt en met een plastic beker hoeft u niet bang te zijn dat deze in allemaal kleine stukjes valt. Wel zo veilig! Bedrukte mokken zijn dan ook perfect voor bijvoorbeeld een kinderdagverblijf.

Roestvrij staal

Het grote voordeel van roestvrij staal is dat de warmte heel goed blijft behouden. Perfect want hierdoor blijft uw kop koffie of thee langer warm! Daarnaast is RVS een mooi materiaal om te graveren.

Mokken bedrukken

Wilt u mokken bedrukken? Dan kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfslogo erop te laten drukken. Erg herkenbaar voor uw klanten en relaties! Een andere optie is natuurlijk om uw contactgegevens of website op de mokken te zetten, wanneer u wilt dat er contact met u wordt opgenomen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een leuke, gepersonaliseerde tekst op de mok te zetten. Een dergelijk relatiegeschenk zal zeker gewaardeerd worden!

Drukmogelijkheden

Als u bedrukte mokken gaat bestellen dan hebt u de keuze uit verschillende drukmogelijkheden. Het is verstandig om hier rekening mee te houden. Niet elke drukmogelijkheid is namelijk  vaatwasser bestendig. Kiest u voor tampondruk, dan is het bijvoorbeeld verstandig om de mok met de hand te wassen. Een mok bedrukt met keramische transfer kan wel in de vaatwasser, maar de kans bestaat dat de print na zo’n 300 wasbeurten minder mooi wordt. Een aantal van onze mokken zijn vaatwasser bestendig tot zo’n 2000 wasbeurten! Advies nodig van één van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op via verkoop@relatiegeschenkenxl.nl of bel 088 – 544 0678.

Goedkope mokken bedrukken

Hebt u een klein budget? Of wilt u een paar honderd bedrukte mokken bestellen? Dan kiest u natuurlijk niet voor luxe mokken met een hoog prijskaartje. Maar u vindt dan vast wel een mok die aan uw eisen voldoet binnen onze “Goedkope mokken bedrukken” categorie. Onze meest goedkope mokken zijn al verkrijgbaar vanaf €0,86. Dat is inclusief bedrukking!

Kleine oplage mokken bedrukken

Wilt u een aantal van uw vaste klanten of relaties bedanken met een leuk geschenk? Of wilt u bedrukte mokken bestellen voor bij u op kantoor? Dan kiest u natuurlijk het liefste een mok uit die verkrijgbaar is in een kleine oplage. Dit is bij ons gelukkig geen enkel probleem. Bij ons kunt u al mokken bestellen vanaf 10 stuks! Perfect dus als u er maar een paar nodig hebt.

Bedrukte mokken snel geleverd

Deadline gemist? Net te weinig mokken besteld en nog snel een paar extra nodig? Of wilt u toch nog een paar mokken meenemen naar dat evenement aankomend weekend? Het kan natuurlijk eens voorkomen dat u snel mokken nodig hebt. Ook daarvoor zit u bij ons helemaal goed. Als u bedrukte mokken bij ons besteld dan worden deze al binnen 4 werkdagen verzonden. Spoedlevering nodig? Neem even contact met ons op zodat we voor u kunnen kijken wat er mogelijk is!

Gratis digitaal drukvoorbeeld

Hebt u een mok gevonden die u mooi vindt en die u wilt bedrukken met uw bedrijfslogo? Bij ons ontvangt u altijd eerst een digitaal drukvoorbeeld. Zo ziet u precies hoe uw logo, slogan of tekst naar keuze eruit ziet op de mok. Bent u toch niet helemaal tevreden? Geen probleem! Een ander product of juist een andere print, het is allemaal mogelijk. Laat het ons weten en wij maken een nieuw drukvoorbeeld voor u. Is het wat u zoekt? Perfect, dan gaan wij voor u aan de slag! We beginnen altijd pas met het bedrukken van het product als u akkoord hebt gegeven op het digitale drukvoorbeeld.

Bedrukte mokken kopen bij Relatiegeschenken XL

Voor bedrukte mokken bent u bij Relatiegeschenken XL aan het juiste adres! Bij ons vindt u een groot assortiment aan mokken. Van goedkope mokken, tot aan mokken kleine oplage en snel geleverde mokken. Kunt u toch niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op via verkoop@relatiegeschenkenxl.nl of bel 088 – 544 0678. Ons team staat altijd voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring in de relatiegeschenken branche kunnen wij u erg goed helpen bij het vinden van het perfecte relatiegeschenk. Daarnaast betaalt u bij ons géén verzendkosten en ook géén instelkosten. De prijs die u ziet is ook de prijs die u betaalt. Wel zo fijn!