Resellers

Reseller bij RelatiegeschenkenXL.nl

Wie zijn wij?

RelatiegeschenkenXL is meer dan 20 jaar dé leverancier van kwalitatieve relatiegeschenken en promotiematerialen voor bedrijven. Als reseller kunt u bij ons terecht voor een breed assortiment aan producten tegen scherpe prijzen en met een uitstekende service. Wij zijn er om u te ondersteunen in uw zoektocht naar de perfecte relatiegeschenken voor uw klanten en om deze snel en efficiënt bij u af te leveren.

Relatiegeschenken als Marketingtool

Wij geloven in de kracht van relatiegeschenken als marketingtool. Een kwalitatief product met uw bedrijfslogo zorgt voor blijvende waardering bij uw klanten en vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf. Het is een beproefde manier om uw klanten te bedanken voor hun loyaliteit en om hen aan te moedigen uw bedrijf in de toekomst nog eens te benaderen.

Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en maten. Van praktische give-aways tot luxueuze cadeaus, wij hebben altijd iets dat aansluit bij de specifieke behoeften en wensen van uw klanten. Of u nu op zoek bent naar iets functioneels of iets decoratiefs, wij hebben het in ons assortiment.

Snelle levertijden door onze eigen productie (Express Service)

Naast de uitgebreide keuze aan producten, kunt u ook rekenen op een snelle en betrouwbare levering. Door een groot deel van de collectie zelf te produceren kunnen we supersnel schakelen en leveren. Wij begrijpen dat het belangrijk is om uw klanten snel te kunnen bedienen en daarom streven wij er naar om binnen een korte termijn te leveren. Wij hebben een uitstekend logistiek systeem, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vertragingen of beschadigde producten.

Bovendien bieden wij ook persoonlijke ondersteuning aan al onze resellers. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en om eventuele vragen snel te beantwoorden. Wij geloven dat een goede samenwerking de basis is voor een succesvolle verkoop en daarom zetten wij ons in om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Reseller bij RelatiegeschenkenXL.nl

  • Meer dan 15.000 relatiegeschenken tegen scherpe prijzen
  • Ontvang extra korting bij jaarlijkse afname
  • Gratis whitelabel drukproeven vanuit uw organisatie
  • Priority service met een vast contactpersoon
  • Eigen inlogpagina met orderhistorie en kortingen
  • Supersnelle levering door onze eigen productie (Express Service)
  • Veel keuze uit verschillende materialen, kleuren en drukmogelijkheden

Reseller worden?

Neem contact op via onderstaande gegevens en wij helpen u graag verder!

Relatiegeschenken XL
088 – 544 0678
reseller@relatiegeschenkenxl.nl (t.a.v. Reseller worden)

Vestigingsadres
Edisonlaan 2
Drachten
 
Postadres
Postbus 50016
9200 LA Drachten

IBAN: NL60 ABNA 0877299102
BIC: ABNANL2A
BTWnr: NL809678615B01
KvK: 010.91.820