7 originele geschenken voor de dag van de zorg

De dag van de zorg op 12 mei is het perfecte moment om jouw zorgmedewerkers te bedanken. Voor al het geweldige werk dat zij altijd al deden, maar dit jaar helemaal. Ze verdienen het om even in het zonnetje te staan! Op zoek naar een origineel geschenk voor de dag van de zorg? Wij hebben de leukste geschenken verzameld. Laten we een kijkje gaan nemen!

Vraag maar raak spel – tijd voor elkaar

Ontspanning is in deze tijd erg belangrijk. Met dit leuke spel leer je je gezin misschien wel op een andere manier kennen dan je gewend bent. Dit zorgt ongetwijfeld voor leuke verhalen en het ophalen van mooie herinneringen. En wat is er nou fijner dan een gezellige avond met elkaar? Ook het perfecte spel om te doen met vrienden of familie via een (groeps-) video chat. In het spel vind je grappige maar ook serieuze vragen. Elk spel bevat 50 speelkaarten met een totaal van 100 verschillende vragen.

Bekijk dit spel hier

Soxs

Na een lange dag werken is er niets fijners dan lekker met de beentjes omhoog uitrusten op de bank. We staan er niet altijd bij stil, maar onze voeten dragen ons dag na dag. Ze kunnen dan ook wel een beetje liefde gebruiken! Dit geschenk zal dan ook zeker gewaardeerd worden door alle zorgmedewerkers die u een warm hart toedraagt. Deze heerlijke sokken zijn van duurzaam eco wol gemaakt en prikken niet. Deze Soxs zijn bovendien leuk voor jong en oud en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Perfect dus!

Bekijk de soxs hier

Goudrank plant

De Goudrank plant is een leuke klimplant met sierlijke bladeren in de vorm van een hart. Volgens de oude Grieken bracht deze plant de eigenaar geluk. Dat is altijd mooi meegenomen toch? Ook heel fijn: de Goudrank staat in de top 10 van meest luchtzuiverende planten. De plant is ook fijn voor mensen zonder groene vingers. Houd ze uit de tocht en zorg ervoor dat de bodem licht vochtig blijft, dan moet het helemaal goed komen. Ook leuk om neer te zetten op een kantoor, in een kantine of in de hal.

Bekijk deze plant hier

Brievenbusdoosje Anemonen

Wie vindt het nou niet leuk om een verrassing in de brievenbus te vinden?! Dit doosje is zeer gemakkelijk met de post te versturen. Het doosje is gevuld met Anemonen de Caen bloembollen. Deze bloemetjes staan garant voor een gezellige en stevige bloei! Ze zullen zeker zorgen voor wat kleur en vrolijkheid in deze gekke tijd.

Bekijk dit brievenbusdoosje hier

Geniet moment pakketje

Een pakketje met lekkers waar je van kunt genieten is altijd een goed idee toch? In ons assortiment zijn verschillende leuke pakketjes te vinden. Neem bijvoorbeeld deze variant. Genieten van een lekker bakje fair trade thee met 2 (of 3, 4, 5) blokjes chocolade van Tony’s Chocolonely erbij. Voor de gezelligheid een sfeervol kaarsje aan. Het leuke aan dit theelichtje is dat hij is gemaakt van gerecyclede theezakken uit de theepluk in India. Heerlijk even een momentje voor jezelf!

Bekijk dit pakketje hier

2-in-1 spiraalsnijder en fruitpers

Vitaminen zijn ontzettend belangrijk om gezond te blijven. Vooral in tijden wanneer je het druk hebt en lange werkdagen maakt. Een perfecte manier om wat extra vitaminen binnen te krijgen is door de dag te beginnen met een beker versgeperste sinaasappelsap. En ken je de spiraalsnijder al? Hiermee maak je heel makkelijk dunne pasta of noodles van verschillende groenten zoals courgette. Perfect voor bij een vegetarische pasta, een lekker wokgerecht of een heerlijk frisse salade.

Bekijk deze spiraalsnijder en fruitpers hier

Tony’s Chocolonely reep met eigen wikkel                                                                                           

Tony’s Chocolonely, wie houdt er nou niet van?! Het bijzondere aan Tony’s Chocolonely is dat deze chocolade 100% slaafvrij is. Dit zie je terug in de bijzondere uitstraling van de chocolade repen. Deze is namelijk niet in gelijke blokjes verdeeld als verwijzing naar de inkomsten in de chocoladewereld: ook deze zijn ongelijk verdeeld. De repen zijn erg lekker, super gewild en ook superorigineel dankzij de eigen wikkel. Deze zelf ontworpen wikkel maakt dit geschenk bovendien extra persoonlijk. Dat wordt zeker genieten!

Bekijk deze reep hier

Genoeg inspiratie opgedaan voor de dag van de zorg? Of zit hier toch nog niet helemaal bij wat je zoekt? We helpen je graag bij het bedenken van een leuke verrassing! Neem gerust contact met ons op via: verkoop@relatiegeschenkenxl.nl of bel voor direct contact met: 088 – 544 0678.