Paraplu bedrukken met uw logo (alles wat u moet weten)

Paraplu bedrukken met uw logo? Hier vindt u alles wat u moet weten over bedrukte paraplu’s. Een paraplu met logo is het perfecte relatiegeschenk. En hoe tof is het als ook een paraplu met úw bedrijfslogo wordt opengeklapt wanneer het begint te regenen? Benieuwd naar de soorten paraplu’s, welke u het beste kunt kiezen en de verschillende drukopties? Laten we een kijkje nemen!

paraplu bedrukken

Waarom een paraplu bedrukken met uw logo?

  1. Een bedrukte paraplu is een geschenk dat altijd gebruikt zal worden. In Nederland valt immers regelmatig de regen met bakken naar beneden. Uw logo zal dus vaak zichtbaar zijn.
  2. De ontvanger zal het geschenk erg waarderen en elke keer als hij of zij de paraplu openklapt aan uw bedrijf herinnerd worden. Daardoor zal hij of zij eerder weer gebruik maken van uw diensten of iets terug willen doen voor uw bedrijf.
  3. Niet alleen de ontvanger zal herinnerd worden aan uw bedrijf bij het openklappen van de paraplu met logo. Iedereen op straat zal uw logo op de paraplu zien. Dat is nog eens effectief reclame maken!
  4. Niets vervelender dan naar buiten moeten wanneer de regen met bakken uit de hemel komt vallen. Het is een leuk idee om een bak met leen paraplu’s bij de uitgang van uw bedrijf te zetten. Uw bezoekers zullen zeker dankbaar zijn dat ze dankzij uw paraplu droog op de volgende bestemming aankomen!

Welke soort paraplu bedrukken?

Er zijn vele verschillende soorten paraplu’s verkrijgbaar. Welke soort u het beste kunt kiezen hangt af van een aantal factoren. Waar en wanneer zal de paraplu voornamelijk worden gebruikt? En wie is de ontvanger van het geschenk? Wilt u bijvoorbeeld een aantal paraplu’s met logo die uw klanten in bruikleen kunnen nemen wanneer het na een bezoek aan u regent? Dan is het wellicht een goed idee om een stevige en grote paraplu te kiezen. Hetzelfde geldt wanneer u uw relaties een paraplu cadeau wilt doen. Als u echter veel paraplu’s wilt uitdelen ter promotie op bijvoorbeeld een open dag, dan is een voordelige opvouwbare paraplu bedrukken wellicht een betere keuze.

Opvouwbare paraplu’s

Deze versie kunt u, zoals de naam al zegt, heel eenvoudig opvouwen. De paraplu’s zijn over het algemeen wat kleiner en worden meestal geleverd met een hoes. Dit is ideaal omdat u de paraplu tot een klein en compact pakketje kunt opvouwen. Dit maakt deze versie ideaal voor onderweg. Wordt u verrast door een regenbui? Geen enkel probleem, want u klapt de opvouwbare paraplu eenvoudig en snel uit. Dankzij het kleinere formaat is een opvouwbare paraplu ook perfect voor drukke steden. Een nadeel van een opvouwbare paraplu is echter dat ze over het algemeen iets minder stevig zijn dan de niet opvouwbare versies. Pas dus op wanneer het gaat stormen.

Stormparaplu’s

Over stormen gesproken, vindt u het ook zo vervelend wanneer uw paraplu binnenstebuiten waait of zelfs kapot gaat wanneer er een windvlaag onder komt? Als er storm op komst is en u wilt droog blijven als u op pad gaat dan kunt u het beste een stormparaplu meenemen. Een stormparaplu is steviger dan een normale paraplu en zal er daarom voor zorgen dat u droog op uw bestemming aankomt! Een stormparaplu is over het algemeen prijziger dan een opvouwbare paraplu, maar dit is dan ook te merken qua kwaliteit. Laat u een stormparaplu bedrukken met uw logo en geeft u deze als geschenk aan uw vaste klanten? Wij weten zeker dat dit relatiegeschenk gewaardeerd zal worden!

Golfparaplu’s

Houdt u van golfen? Dan weet ook u dat er niets vervelender is dan een regenbui wanneer u net gezellig een balletje staat te slaan. Er is een speciaal vak voor een golfparaplu te vinden in de meeste golftassen en ook is het mogelijk om een golfparaplu op een trolley te monteren. Ideaal! Een groot voordeel van de golfparaplu is dat deze groot en erg stevig is. Een golfparaplu houdt u tijdens de meest hevige regenbuien droog. In dat opzicht is een golfparaplu te vergelijken met een stormparaplu.

Maakt het type paraplu u niet zoveel uit, maar vindt u het vooral belangrijk dat een paraplu snel leverbaar is, betaalbaar is of dat deze in een kleine oplage verkrijgbaar is? Dan zijn onze volgende  categorieën perfect voor u.

Goedkope paraplu’s

Goedkoop paraplu bedrukken is bij ons geen enkel probleem. Er zijn al budget toppers in ons assortiment verkrijgbaar vanaf €2,62 per stuk. Deze zijn perfect wanneer u paraplu’s wilt gebruiken voor promotionele activiteiten. U kunt bijvoorbeeld een paraplu bedrukken met uw logo en deze uitdelen op een beurs, evenement of open dag.

Paraplu’s snel geleverd

Over open dagen gesproken, hebt u binnenkort één gepland staan en wilt u toch nog snel een aantal bedrukte paraplu’s bestellen? Of hebt u een deadline gemist en moet u nu met spoed een paraplu bedrukken met uw logo, website of leuke tekst? U bent bij ons aan het juiste adres! Onze snelste bedrukte paraplu’s hebt u al binnen 3 werkdagen in huis.

Paraplu’s kleine oplage

Wilt u een aantal van uw vaste klanten een geschenk geven? Of hebt u maar een paar paraplu’s nodig die u te leen wilt aanbieden? Neem dan eens een kijkje bij onze kleine oplage paraplu’s! Paraplu bedrukken 1 stuk wordt lastig, maar hier vindt u wel al paraplu’s die leverbaar zijn vanaf 10 stuks. Ideaal wanneer u niet zoveel nodig hebt.

Automatisch of niet?

Wist u dat het mogelijk is om een automatische paraplu te bedrukken? Een volledig automatische paraplu kunt u in- én uitklappen door op een knop te drukken. De perfecte keuze wanneer uw voorkeur uitgaat naar gebruiksgemak! Er bestaan ook half automatische paraplu’s welke open óf dicht gaan door op een knop te drukken. Deze moet u dus ook nog deels handmatig bedienen. Tot slot kunt u paraplu’s bedrukken welke volledig handmatig te bedienen zijn. U opent de paraplu handmatig en u sluit deze ook handmatig. Aan een volledig automatische paraplu hangt natuurlijk een hoger prijskaartje dan aan een niet automatische paraplu. Een automatische paraplu geeft echter wel een heel luxe gevoel. Wilt u uw waardering uitspreken en indruk maken op uw relaties? Laat dan een automatische paraplu bedrukken met uw logo!

Welk formaat?

Paraplu’s zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wilt u een paraplu bedrukken dan is het verstandig om ook hier rekening mee te houden. De standaard paraplu’s hebben een diameter van 102 cm. Een paraplu van dit formaat houdt de persoon die de paraplu vasthoudt mooi droog. Golfparaplu’s zijn groter en hebben een diameter van 130 cm. Het is zelfs mogelijk om met twee personen onder deze paraplu te lopen. Opvouwbare paraplu’s zijn compacter en hebben daarom vaak een kleinere diameter van bijvoorbeeld 90 of 97 cm.

Welk materiaal?

Paraplu bedrukken met uw logo? Bij het uitzoeken van een paraplu kunt u ook het materiaal van het doek in overweging nemen. De doeken van onze paraplu’s zijn gemaakt van polyester, pongee polyester of nylon. Nylon is een relatief duur materiaal. Het bijzondere aan nylon is dat het erg zacht aanvoelt. Bij de meeste paraplu’s is het doek gemaakt van pongee polyester. Dit materiaal is stevig, het scheurt niet snel. Het is bovendien uitermate geschikt voor paraplu’s omdat het materiaal waterafstotend en sneldrogend is. Gewoon polyester scheurt sneller en het stoot water minder goed af. Polyester lijkt bovendien goedkoper dan pongee polyester omdat het doek iets meer glimt.

Ook voor de steel en baleinen hebt u de keuze uit verschillende materialen. In het duurdere segment zijn deze onderdelen gemaakt van aluminium, wat als groot voordeel heeft dat het materiaal erg licht is. Erg fijn omdat u natuurlijk niet met een zware paraplu wilt rondlopen. Dan is er nog glasvezel. Dit is een mooi materiaal, erg geschikt voor paraplu’s. Het is namelijk ontzettend sterk en ook nog eens flexibel. Perfect voor een stormachtige dag dus! Het is daarnaast een licht materiaal en glasvezel kan erg goed tegen roest en corrosie. Metaal zit in een iets voordeliger segment. Metaal is erg duurzaam, maar niet goed bestand tegen roest en ook niet flexibel. In een storm is de kans dus groot dat metaal ombuigt waardoor de paraplu niet meer bruikbaar is. Tot slot zijn er nog paraplu’s verkrijgbaar met een houten steel. Deze paraplu’s hebben een mooie, klassieke uitstraling.

Andere leuke opties bij paraplu bedrukken

Bij het maken van een keuze voor een paraplu kunt u tot slot rekening houden met de volgende factoren.

  • Ventilatie: verscheidene paraplu’s binnen ons assortiment hebben ventilatie openingen aan de bovenkant. Een groot voordeel hiervan is dat de kans op omklappen aanzienlijk wordt verminderd bij harde wind.
  • Opberghoes: sommige paraplu’s worden geleverd met een opberghoes waar u de paraplu in kunt doen wanneer deze niet wordt gebruik.
  • Dubbellaags doek: een dubbellaags doek zorgt ervoor dat er minder snel slijtage en daardoor lekkage optreedt bij langdurig gebruik.
  • Omkeerbaar: een paraplu die omkeerbaar is opent eigenlijk binnenstebuiten. Een voordeel hiervan is dat de paraplu makkelijk te gebruiken is wanneer u de auto in- en uitstapt. Het water wordt namelijk vastgehouden en hierdoor blijven de buitenste oppervlakken droog.

Paraplu bedrukken

Het is mogelijk om paraplu’s onbedrukt te bestellen, maar de meeste mensen kiezen voor een leuke bedrukking. Hoeveel drukkleuren u kunt kiezen is afhankelijk van de paraplu. Voor een goede herkenbaarheid laat men vaak een bedrijfslogo op de paraplu afdrukken. Is het uw doel dat er contact met u wordt opgenomen? Dan kunt u ervoor kiezen om een website of telefoonnummer op de paraplu te plaatsen. Ook wordt er vaak gekozen voor een leuke tekst, wanneer het bijvoorbeeld om een leenparaplu gaat. Wat dacht u bijvoorbeeld van: “Droog overkomen van A naar B? Leen mij dan en neem me mee!”

Poncho’s bedrukken

Hebt u binnenkort een evenement gepland en wordt er slecht weer verwacht? Dan kunt u ter promotie natuurlijk paraplu’s uitdelen. Een andere leuke optie is het uitdelen van poncho’s. Ook in ons assortiment zijn vele verschillende poncho’s te vinden. De meeste poncho’s worden geleverd met een opbergtasje waardoor de poncho opgeborgen en hergebruikt kan worden. De tasjes kunnen bedrukt worden met uw logo. Perfect voor een festival!

Gratis digitaal drukvoorbeeld

Hebt u een mooie paraplu gevonden maar weet u niet zeker of deze past bij het logo van uw bedrijf? Of twijfelt u of u een leuke tekst of alleen uw logo op de paraplu wilt bedrukken? Neem dan contact met ons op en vraag gratis en geheel vrijblijvend een digitaal drukvoorbeeld aan. U geeft het product van uw keuze door, samen met de gewenste opdruk en dan zorgen wij ervoor dat u via de email een voorbeeld van het product met uw opdruk ontvangt. Wilt u de opdruk toch op een andere plek of in een andere kleur? Geen probleem! Wij maken een nieuw drukvoorbeeld en we voeren uw bestelling pas door wanneer u helemaal tevreden bent!

De voordelen van Relatiegeschenken XL

U krijgt bij ons altijd een gratis digitaal drukvoorbeeld, maar daarnaast profiteert u bij Relatiegeschenken XL van nog meer voordelen. Zo bieden wij een heel ruim assortiment aan producten aan. U kunt niet alleen voor paraplu bedrukken bij ons terecht, maar ook voor bijvoorbeeld drinkflessen, mokken en tassen. Daarnaast hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring in de relatiegeschenken branche. Wij helpen u dus graag bij het vinden van het perfecte relatiegeschenk dat helemaal bij uw bedrijf past. En niemand houdt van bijkomende kosten toch? Wij ook niet! Wij verzenden daarom alle bestellingen helemaal gratis. Ook de instelkosten zijn bij ons helemaal gratis. Alle producten zijn eenvoudig en snel te bestellen via onze website en u profiteert bij ons van hele scherpe prijzen. En hebt u een vraag of hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling? Ons team staat altijd voor u klaar!

Paraplu bedrukken bij Relatiegeschenken XL

Wilt u uw relaties een mooie bedrukte paraplu cadeau doen? U bent bij Relatiegeschenken XL aan het juiste adres! Paraplu bedrukken kleine oplage is bij ons geen enkel probleem. Wij leveren al bedrukte paraplu’s vanaf 10 stuks! Ideaal als u maar een aantal klanten een mooie, luxe paraplu wilt geven. Ook paraplu bedrukken snelle levering is bij ons geen punt. Onze snelst geleverde paraplu’s hebt u met bedrukking al binnen 3 werkdagen in huis. Perfect wanneer u met spoed een mooi en gewaardeerd relatiegeschenk nodig hebt! En hebt u binnenkort een open dag en wilt u ter promotie iets leuks uitdelen? Ga dan voor paraplu bedrukken goedkoop! Wij hebben veel betaalbare paraplu’s in ons assortiment. Kunt u niet helemaal vinden wat u zoekt? Of hebt u advies nodig bij het maken van een keuze? Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op via de chat, stuur een mailtje naar verkoop@relatiegeschenkenxl.nl of neem direct contact op via 088 544 0678.