Bedrukte pennen kopen

Bent u op zoek naar originele relatiegeschenken? U bent bij ons aan het juiste adres! Bij ons kunt u bedrukte pennen kopen. Dit zijn ideale promotieartikelen, verkrijgbaar in vele verschillende soorten en maten. Gaat u binnenkort naar een beurs of evenement en zoekt u een product waarmee u uw bedrijf bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht kunt brengen? In dat geval kunt u het beste goedkope bedrukte pennen kopen. Niet op zoek naar promotiemateriaal maar naar een relatiegeschenk? Een luxe Parker pen met daarin een persoonlijke gravering is een goede keuze wanneer u op zoek bent naar een mooi relatiegeschenk voor een vaste en waardevolle klant. Is een deadline toch iets dichterbij dan u had gedacht? Snel pennen bedrukken is bij ons geen enkel probleem en ook een spoedlevering is in sommige gevallen een optie.

Wat u ook zoekt, u bent bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden een ruime hoeveelheid verschillende soorten pennen aan van verscheidene merken. Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen de verschillende typen? Neem dan gerust contact met ons op via 088 544 0678 of stuur een mailtje naar verkoop@relatiegeschenkenxl.nl. Wij zijn u graag van dienst bij het uitzoeken van de perfecte promotieartikelen!

Pennen bedrukken

Binnenkort een evenement gepland en bent u daarvoor op zoek naar de ideale promotieartikelen? Zoek dan niet verder! Wij vinden namelijk dat pennen met logo of met naam de perfecte reclamemakers zijn. Schrijfwaren worden immers elke dag veel gebruikt. Een boodschappenlijstje, een kaartje voor oma of een notitie in de agenda, een pen is onmisbaar. En hoe leuk is het als bij deze alledaagse handelingen gebruik wordt gemaakt van pennen met opdruk van uw bedrijf? Deze producten gaan lang mee en elke keer dat ze uit de la of het pennenbakje gevist worden dan wordt de gebruiker weer herinnerd aan uw bedrijf. Dit maken bedrukte balpennen hele effectieve promotieartikelen. Ook voor relatiegeschenken pennen kunt u bij ons terecht! Denk bijvoorbeeld eens aan luxe bedrukte schrijfwaren. Wat u ook zoekt, wij staan voor u klaar!

Verschillende merken

Wilt u bedrukte pennen kopen maar hebt u geen idee voor welke u moet gaan? Wellicht bent u al bekend met een aantal merken en kunnen deze uw keuze vergemakkelijken. In het luxere segment vindt u bij ons bijvoorbeeld producten van het merk Parker. Schrijfwaren van Parker zijn van hele goede kwaliteit, ze zien er stijlvol uit en ze zijn erg tijdloos. Ze gaan bovendien vele jaren mee. Wilt u Parker pennen met opdruk kopen? Kies dan voor een persoonlijke gravering. Uw zakelijke relaties zullen hier zeker blij mee zijn. Andere merken die u in ons assortiment vindt zijn onder andere Rotring en Waterman. Deze wereldberoemde merken leveren kwalitatief goede pennen die erg fijn schrijven. En dat alles tegen een hele betaalbare prijs!

Typen pennen

Balpennen, vulpennen, touch pennen en andere bijzondere pennen, u kunt bij ons vele verschillende soorten mét of zonder bedrukking kopen. Natuurlijk is er de standaard balpen. Een dergelijke balpen gaat lange tijd mee en wordt in het dagelijks leven veel gebruikt. Het maken van boodschappenlijstjes, het schrijven van kaartjes of het invullen van formulieren, de balpen is uw beste vriend. Wilt u reclame maken op een pen die zowel op papier als digitaal gebruikt kan worden? Kies dan voor de touch pennen. De ene kant van de pen gebruikt u om te schrijven, de andere kant gebruikt u op uw smartphone of tablet.

Dan is er ook nog de vulpen, die wordt gezien als een relatiegeschenk dat erg wordt gewaardeerd. Een mooie vulpen met gravering straalt luxe uit en gaat lang mee. Eens wat anders? Wellicht is een pen van bamboe iets voor u. Ook dit zijn erg sterke en mooie pennen. Of wat dacht u van een pen met vier verschillende inktkleuren in één? Tot slot zijn een aantal pensoorten ook verkrijgbaar in een mooie geschenkverpakking of bewaardoosje.

U hebt bovendien nog de keuze uit een verschillend aantal drukkleuren. Hoe meer kleuren in uw logo, hoe hoger het aantal drukkleuren. Wilt u dat het logo van uw bedrijf precies zo op de bedrukte balpennen overkomt zoals deze in het echt is? Ga dan voor pennen full color bedrukken. Ook hebt u nog verschillende opties op het gebied van het materiaal van de pen en de inktkleur waarmee de pen schrijft.

Verschillende druktechnieken

Zoals u hebt gelezen kunt u verschillende soorten bedrukte pennen kopen. Daarnaast zijn er ook allemaal verschillende druktechnieken. Elke pen heeft zijn eigen drukmethode en in een aantal gevallen hebt u de keuze uit meerdere technieken. Zo is er bijvoorbeeld de tampondruk. Deze techniek wordt gebruikt op verschillende oppervlaktes. Voor het zetten van een tampondruk wordt een stempelmachine gebruikt. De siliconen stempel die voor deze techniek wordt gebruikt staat bekend als een tampon, vandaar de naam. De inkt wordt op de tampon aangebracht en vervolgens tegen het oppervlak gedrukt. Bij de tampondruk wordt gebruik gemaakt van unieke, internationale (PMS) kleurnummers. Een groot voordeel bij het gebruik van PMS kleuren, en dus de tampondruk, is dat de kleuren in het logo op de bedrukte pennen precies hetzelfde zal zijn als uw eigen logo.

Gaat u voor luxe relatiegeschenken? Dan zijn bedrukte pennen voorzien van lasergravering wellicht een mooie keuze voor u. Deze manier van bedrukken is geschikt voor harde materialen, waaronder roestvrijstaal en metaal. De gravering wordt met behulp van een laserstraal geplaatst. Een groot voordeel hiervan is dat zelfs de kleinste details op de pen van uw keuze aangebracht kunnen worden. Andere voordelen zijn dat gravering een luxe uitstraling heeft, het is daarnaast krasvast en ook erg duurzaam. U hoeft niet bang te zijn dat uw logo, bedrijfsnaam of website naar verloop van tijd zal vervagen.

Goedkope bedrukte pennen kopen

Pennen bedrukken goedkoop? U bent hier op de juiste plek! Want wilt u heel veel bedrukte pennen kopen omdat u deze tijdens een evenement gaat uitdelen ter promotie? Of wilt u als relatiegeschenken pennen bedrukken zodat u deze in een hoop goodiebags kunt doen? Of hebt u gewoon niet zo’n groot budget? Dan kiest u uiteraard niet voor een luxe Parker pen, maar voor goedkope pennen. Bij ons zijn verscheidene goedkope bedrukte pennen verkrijgbaar. Binnen ons assortiment vindt u al schrijfwaren vanaf €0,11,-. Voor deze voordelige prijs ontvangt u een pen van degelijke kwaliteit, zoals de Leopard of de Melbourne balpen. Dit zijn prima balpennen, beschikbaar in verschillende uitvoeringen en met meerdere opties voor het aanbrengen van een logo of andere print. Zo kunt u precies het goedkope promotiemateriaal creëren dat u voor ogen hebt. Wilt u goedkope relatiegeschenken van net iets betere kwaliteit? Ga dan bijvoorbeeld voor de Snow panther of de Haftar balpen. Hiervoor betaalt u een aantal cent per pen meer maar dan geniet u wel van goedkope pennen met een iets mooiere uitstraling.

Kleine oplage bedrukte pennen kopen

Als u aan een beperkt aantal vaste klanten een relatiegeschenk wilt geven, dan wilt u natuurlijk geen duizenden bedrukte balpennen kopen. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig. Wij begrijpen dat u soms genoeg hebt aan 100 of zelfs maar 50 bedrukte pennen. Daarom is het bij ons uiteraard ook mogelijk om bedrukte pennen kleine aantallen te bestellen. Slechts 1 pen bedrukken is niet mogelijk, maar bepaalde vulpennen zijn wel al leverbaar vanaf 5 stuks. Wilt u pennen bedrukken 10 stuks? Dan kunt u dus het beste kijken of er iets leuks voor u tussen de vulpennen zit. Gaat uw voorkeur uit naar een kleine oplage balpennen? In dat geval kunt u al vanaf 25 stuks bedrukte pennen kopen. Een oplage van 50 of bedrukte pennen 100 stuks is ook zeker een mogelijkheid. Toch liever een andere hoeveelheid dan aangegeven bij het product? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij voor u kunnen kijken wat er mogelijk is. In sommige gevallen kunnen we toch nog een kleine afname van bedrukte pennen voor u regelen.

Luxe pennen bedrukken

Bent u niet op zoek naar een promotieartikel maar juist naar een relatiegeschenk voor een waardevolle klant? Dan kunt u het beste luxe bedrukte pennen kopen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie Parker pen, voorzien van een gravering. Wilt u helemaal indruk maken? Ga dan voor deze pen in combinatie met een mooie geschenkverpakking. Wij weten zeker dat dit relatiegeschenk gewaardeerd zal worden. Andere luxe pennen bedrukken? Ook de vulpen is zeker een goede keuze. Dit is tevens een goede optie wanneer u op zoek bent naar bedrukte pennen kleine aantallen. Verscheidene vulpennen zijn namelijk al verkrijgbaar vanaf 5 stuks. Luxe schrijfwaren worden ook vaak gebruikt bij officiële gelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het tekenen van contracten of diploma’s. Het is toch het leukste als dit wordt gedaan met een luxe bedrukte pen met daarop uw eigen logo of naam?

Een groot voordeel van de luxe pennen binnen ons assortiment is dat deze lang mee gaan. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en ook een gravering brengt een aantal voordelen met zich mee ten opzichte van een gewone print. Een gravering zal namelijk nooit verkleuren, loslaten of vervagen. Omdat de luxe pennen met gravering zo lang mee gaan geniet u automatisch van meer exposure. Die extra uitgave is het dus zeker waard!

Snel bedrukte pennen kopen

Hebt u binnen korte termijn een levering pennen nodig? Hebt u volgende week een open dag gepland staan en wilt u toch nog graag promotieartikelen kunnen uitdelen? Of komen er op korte termijn een aantal vaste klanten langs die u wilt verrassen met een mooi relatiegeschenk? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen dankzij onze spoedservice verscheidene balpennen al binnen een aantal werkdagen leveren, afhankelijk van de gewenste bedrukking. Staat er bij een product een bepaalde levertijd aangegeven, maar hebt u het product eerder nodig? Neem gerust contact met ons op om te kijken of wij iets voor u kunnen doen. In sommige gevallen is snel pennen bedrukken mogelijk. Dankzij deze spoed service kan uw bestelling in wel tot 1 of 2 werkdagen eerder geleverd worden, wat zeker de moeite waard is als u snel bedrukte pennen nodig hebt. Houd er wel rekening mee dat dit vaak hogere kosten met zich meebrengt. Snel bedrukte pennen kopen is dan ook wellicht een minder handige keuze wanneer u op zoek bent naar goedkope balpennen.


Kosteloos digitaal drukvoorbeeld

Wilt u bedrukte pennen kopen maar twijfelt u tussen verschillende drukposities? En wilt u daarom eerst zien hoe uw logo, website of naam eruit zal zien op de clip, bovenzijde of onderzijde van de pen? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een digitaal drukvoorbeeld bij ons aan. U geeft door naar welke pen uw voorkeur uitgaat en u geeft de gewenste print door. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Bent u helemaal tevreden en geeft u akkoord op de proefdruk? Dan zorgen wij ervoor dat de pennen worden bedrukt. Is het digitale drukvoorbeeld echter nog niet helemaal wat u ervan had verwacht? Geef aan ons door wat u anders wilt zien.

Wij bedrukken de pennen pas wanneer u helemaal tevreden bent!

Bedrukte pennen bij ons kopen

U gaat bedrukte pennen kopen, maar waarom bij ons? U bestelt deze natuurlijk bij ons vanwege de vele voordelen! Zo betaalt u bij ons geen kosten voor het verzenden van de producten. Ook de instelkosten zijn helemaal gratis. U denkt misschien, allemaal mooi en aardig, maar wat zijn instelkosten? Instelkosten zijn kosten om bijvoorbeeld machines in te stellen en mallen te maken. Ook daar gaat doorgaans veel tijd in zitten voordat de pennen bedrukt kunnen worden. Een ander voordeel is dat u bij ons altijd gratis en helemaal vrijblijvend een digitaal drukvoorbeeld kunt aanvragen. Deze krijgt u via de mail toegestuurd zodat u een duidelijk beeld krijgt van de pen. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan wanneer u de bedrukte producten met úw logo, website of naam ontvangt! Tot slot bieden wij een groot assortiment aan. Een kleine oplage bedrukte pennen, full color- of luxe versies, snel geleverd, of juist goedkope pennen, wij hebben ze allemaal!