Pennen bedrukken

Pennen bedrukken is de ideale manier van reclame maken voor uw bedrijf. Pennen met logo of een andere opdruk zijn erg populair als relatiegeschenk of promotieartikel. Bij het bezoeken van een beurs of een evenement is het uitdelen van bedrukte pennen bijvoorbeeld een perfecte manier van reclame maken. Een visitekaartje wordt al gauw vergeten, maar met schrijfwaren is dit zeker niet het geval. In het dagelijks leven zijn pennen onmisbaar, ze worden het hele jaar door veel gebruikt en lang bewaard. Ziet u het al voor u? Een klant moet iets noteren en vist een pen met úw logo, naam of website uit zijn pennenbakje of pennenhouder. Hierdoor wordt uw klant iedere keer weer aan uw bedrijf herinnerd.

Dit maakt een bedrukte pen het ideale relatiegeschenk of promotieartikel!

Wij hebben een ruim assortiment aan pennen verkrijgbaar. U maakt uw keuze uit één van de verschillende soorten. Denk hierbij aan luxe pennen, goedkope pennen of balpennen welke snel geleverd kunnen worden. Vervolgens kunt u zelf deze pen ontwerpen. U kiest een kleur, de positie van de bedrukking, het aantal drukkleuren en hoeveel stuks u hiervan wilt bestellen. Een kleine afname is een mogelijkheid, maar daarnaast kunt u ook een grote hoeveelheid, van bijvoorbeeld 1000 stuks bestellen. Op een beurs, bij een winactie of wanneer er bezoekende klanten langskomen, voordat u het weet hebt u al heel veel pennen met logo van uw bedrijf uitgedeeld aan blije klanten.

Pennen bedrukken volgens verschillende technieken

Onze pennen worden op verschillende manieren bedrukt. In sommige gevallen hebt u de keuze uit meerdere druktechnieken, zoals de tampondruk, zeefdruk, lasergravure en doming.

Wilt u zeker weten dat de kleuren van de afdruk precies hetzelfde zijn als uw eigen logo? Ga dan voor de tampondruk. Bij de tampondruk gebruiken wij internationale unieke (PMS) kleurnummers waardoor we de kleuren van uw huisstijl exact kunnen evenaren. De naam van deze druktechniek komt van de tampon, oftewel de siliconen stempel waarmee het oppervlak wordt bedrukt. Deze techniek is erg geschikt voor kleine oppervlakken. Zoekt u bedrukte pennen met een snelle levering? Kies dan voor de tampondruk.

De zeefdruk is één van de oudste druktechnieken en geschikt voor middelgrote drukoppervlakken. Hierbij gebruiken de drukkers een zeefraam, welke inkt doorlaat op verschillende plekken. Na het aanbrengen en uitrollen van inkt verschijnt de opdruk. In sommige gevallen is het nodig om dit te laten drogen en vervolgens opnieuw een zeefdruk met andere kleuren aan te brengen. Dit kost veel tijd waardoor de zeefdruk een minder interessante optie voor u is wanneer u promotieartikelen met een korte levertijd zoekt.

Laat u pennen bedrukken, dan is ook lasergravering een optie. Lasergravering gebruiken wij het meest bij harde materialen. Een laserstraal zorgt ervoor dat uw gewenste opdruk op de pen, inclusief de kleinste details, wordt aangebracht. Doming straalt luxe uit en geeft een 3D gevoel. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van een sticker met een 2 componenten harslaag welke de bedrukking kleur-echt en krasvast maakt en deze een extra dimensie geeft.

Daarnaast hebt u met betrekking tot de positie van de bedrukking en de kleuren een aantal opties. Bij de meeste schrijfwaren kunt u tot 4 drukkleuren gebruiken, pennen full color bedrukken is ook een mogelijkheid. Kies voor full color wanneer u wilt dat de kleuren uit uw logo helemaal tot leven komen. Uw logo met veel kleur komt precies tot zijn recht wanneer u voor deze optie gaat. Wat betreft de positie van de bedrukking, uw print kan veelal op de bovenzijde, voorzijde, achterkant of op de clip afgedrukt worden. Welke opties beschikbaar zijn verschillen per type pen.

Verschillende soorten pennen

Naast verschillende druktechnieken hebt u ook de keuze uit vele verschillende soorten pennen. Zo kunt u kiezen uit witte of zwarte pennen, versies met een pastel- of fel kleurtje en versies met een gekleurde of juist metalen clip. De meeste schrijfwaren bestaan uit plastic maar u vindt in onze webshop ook pennen van aluminium, hout of metaal. Daarnaast hebben verscheidene pennen een rubberen handgrip voor extra schrijfcomfort. Dan is er nog de keuze tussen een blauw- of zwart schrijvende pen en met een klik- of draai systeem.

Wilt u eens wat anders dan anders? U kunt bij ons ook terecht voor bijzondere pennen bedrukken. Denk hierbij aan de 4-in-1 rood, blauw, groen en zwart schrijvende balpennen of de stylus pen. Denkt u nu: wat is een stylus pen? Een stylus pen staat ook wel bekend als een touchscreenpen. De ene kant is een normale balpen waar u gewoon mee kunt schrijven, de andere kant kunt u gebruiken voor op het scherm van uw tablet of telefoon. Wij begrijpen dat het dankzij deze grote verscheidenheid aan opties wellicht lastig is om een keuze te maken. Mocht u er niet helemaal uitkomen dan mag u altijd contact met ons opnemen.

Goedkoop pennen bedrukken

Staat u op een beurs en wilt u veel pennen uitdelen? Of organiseert u een event en wilt u elke goodiebag van pennen met logo voorzien? Kortom, wilt u pennen bedrukken maar hebt u geen hoog budget? Ook voor goedkope balpennen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende betaalbare opties waaronder de London, Albany en Nash balpennen.

Eén van de meest verkochte goedkope pennen zijn de Nash balpennen. Deze pen heeft een tijdloos model, een groot drukoppervlak en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Wilt u goedkoop pennen bedrukken dan hebt u de mogelijkheid om het logo aan de bovenzijde, voorzijde, achterkant of op de clip aan te brengen. Ook de Albany balpen heeft een mooi uiterlijk. Deze balpen is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en heeft een zilveren clip. Bij pennen met opdruk is de London een goede keuze omdat de witte huls genoeg ruimte biedt om uw naam of logo weer te geven. Tot slot de Santa Monica balpen, welke voordelig en erg comfortabel is. De pen schrijft erg soepel en ligt heel fijn in de hand dankzij de rubberen grip.

De goedkope versies kunt u al bestellen vanaf €0,13,- per stuk. Goedkoop betekent niet dat u slechte producten zult ontvangen. Onze goedkope balpennen zijn van degelijke kwaliteit. Wilt u echter genieten van lage prijzen en nét iets betere kwaliteit? Ga dan bijvoorbeeld voor een Swansea balpen. Naast dat de producten goedkoop zijn ontvangt u bij ons een gratis digitaal ontwerp en geniet u altijd van gratis verzending.

Luxe pennen

U kunt bij ons uiteraard ook terecht als u een luxe relatiegeschenk zoekt. Denk bij een luxe uitvoering bijvoorbeeld aan een pen van bamboe, een vulpen of een mooie Parker balpen. Maak deze herkenbaar met een opdruk of laat de pennen graveren met een mooie inscriptie. Graveren heeft een veel luxere uitstraling dan pennen met opdruk. Er wordt veelal gekozen voor graveren bij pennen van RVS, aluminium of metaal en bij luxere merken zoals Parker.

Deze chique uitvoeringen lenen zich perfect voor officiële gelegenheden, zoals het ondertekenen van belangrijke documenten bij een notaris of advocaat. Wilt u uw klanten helemaal verwennen? Ga dan voor een luxe pen in combinatie met een mooie geschenkverpakking. Ook pennensets vindt u bij ons in het assortiment. Een bijkomend voordeel van een luxere versie zoals een metalen pen met gravure is dat deze extra lang mooi blijft. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de print vervaagt, beschadigd of loslaat.

Afhankelijk van wat u met uw bedrijf wilt uitstralen, zal een luxe variant wellicht beter bij u passen dan goedkopere pennen bedrukken. Ook geniet u natuurlijk van een goede kwaliteit waardoor het product langer meegaat. U betaalt in het begin wellicht iets meer maar omdat de pen langer gebruikt zal worden geniet u van meer exposure. Wij weten zeker dat een mooie luxe pen als relatiegeschenk zal worden gewaardeerd door uw klanten!

Snelle levering

Wilt u binnen korte termijn een snelle levering van relatiegeschenken of promotieartikelen? Gaat u op zakenreis, staat u binnenkort op een beurs of bent u de laatste dingen voor een open dag aan het regelen? Dan is het toch veel leuker om een aantal pennen uit te delen in plaats van een simpel visitekaartje? Pennen bedrukken snelle levering is voor ons geen enkel probleem. Verscheidene schrijfwaren kunnen wij binnen korte periode leveren. Onze balpennen zijn al leverbaar vanaf 3 werkdagen. Hebt u het product eerder nodig? In sommige gevallen is een spoedlevering van pennen mogelijk tegen een meerprijs. Neem hiervoor gratis en geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken direct wat we voor u kunnen betekenen!

Pennen bedrukken kleine oplage

Gaat uw voorkeur uit naar pennen bedrukken kleine oplage? Wij begrijpen heel goed dat niet iedereen interesse heeft in een grote oplage omdat u bijvoorbeeld maar een beperkt aantal goodiebags hoeft te vullen. Ook als u een klein aantal pennen wilt bedrukken bent u bij ons aan het juiste adres. Pennen met logo of pennen met naam, de meeste versies kunt u al bestellen vanaf 25 stuks. Daarnaast is een kleine afname van 50 of 100 stuks ook zeker een optie. Gaat uw voorkeur uit naar een andere kleine oplage pennen, twijfelt u over de hoeveelheid of hebt u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het ontwerpen van een mooi promotieartikel of relatiegeschenk, passend bij de stijl van uw bedrijf. Pennen bedrukken kleine afname, of juist een grote afname, wij staan voor u klaar!

Pennen met opdruk:

de verschillende merken

Bij ons is een grote verscheidenheid aan schrijfwaren verkrijgbaar. Eén van de meest bekende merken is BIC, u kent het merk vast. BIC levert betaalbare producten van goede kwaliteit, welke erg comfortabel schrijven. Een ander heel bekend en luxer merk is Parker. Een Parker pen staat voor uitstekende kwaliteit en voortreffelijk schrijfcomfort. Het design van dit merk is tijdloos en erg stijlvol waardoor u zeker indruk zult maken wanneer u een Parker pen als relatiegeschenk geeft. Wij kunnen Parker pennen voor u graveren en een aantal designs leveren wij in een mooie geschenkverpakking. Naast BIC en Parker vindt u ook schrijfwaren van Senator en Toppoint in ons assortiment. Beide merken bieden degelijke pennen met logo of zonder opdruk.

Gratis digitaal drukvoorbeeld

Wilt u zelf een pen ontwerpen maar twijfelt u over het tot stand komen van uw ideeën? Of bent u gewoon heel erg benieuwd hoe de bedrukte pennen van uw keuze eruit gaan zien? Vraag dan helemaal gratis en vrijblijvend een digitaal drukvoorbeeld aan. U geeft uw wensen door met betrekking tot de soort balpen evenals informatie voor de print zoals uw logo, website of naam. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag en ontvangt u zo spoedig mogelijk een digitaal drukvoorbeeld via de mail. Zo ziet u precies hoe de pen van uw keuze eruit komt te zien. Bent u tevreden over het eindresultaat? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met pennen bedrukken! Bent u nog niet helemaal tevreden en wilt u graag iets veranderen aan het ontwerp? Geef dit aan ons door zodat wij een aantal aanpassingen voor u kunnen doorvoeren. Blij met het ontwerp maar wilt u eerst een fysiek sample van een bepaalde pen zien? Dit is bij verscheidene artikelen ook zeker een optie. Neem hiervoor gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Pennen drukkerij: onze voordelen

U bent er over uit, geen saaie visitekaartjes deze keer. U neemt pennen met opdruk van uw logo, naam of website mee naar het volgende geplande event! Snel pennen bedrukken of een kleine oplage, u bent bij ons aan het juiste adres. Waarom? Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de branche en kunnen u daarom helpen om iets te vinden wat perfect bij de uitstraling van uw bedrijf past. Een aantal andere voordelen: u betaalt bij ons géén verzendkosten. Zowel de verzendkosten als de instelkosten zijn helemaal gratis. Maatwerk is bij ons geen enkel probleem en indien gewenst ontvangt u geheel kosteloos een drukvoorbeeld via email. U geniet van scherpe prijzen en al onze producten bestelt u snel en eenvoudig via onze website. Hulp of advies nodig? Ons team staat voor u klaar.

Wij brengen uw merk tot leven!