Kinderfeestje?

Feestje? Paniek!

Maar een kinderfeestje hoeft niet persé stress te betekenen!
Volg de volgende tips en geniet samen mét je kind van een onvergetelijke dag.

 

1.Begin op tijd.
De nummer één tip is, bedenk ver van te voren alvast wat het thema of de hoofd activiteit moet gaan worden. Dit is natuurlijk allemaal gebaseerd op leeftijd, geslacht en eventuele wensen van jou kind.
Je hoeft geen complete planning uit te werken, maar alvast een idee hebben scheelt de helft.

2.Inspiratie
Er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden om inspiratie op te doen voor het perfecte kinderfeestje. Helemaal in de tijd waarin we nu leven, met alle verschillende social media platforms. Denk aan instagram en facebook, maar natuurlijk ook pinterest! Deze sites staan stampvol de leukste ideeën.

3.Vraag hulp
Op de dag zelf, na alle planning, is het in de meeste gevallen een goed idee om hulp te vragen. Vraag je partner, beste vriendin of buurvrouw, om te assisteren. 13 van die mini’s, kan voor best veel chaotische taferelen zorgen. Naast het feit, dat natuurlijk super gezellig is!

4. Leuke goodies & giftbags
Om jou kinderfeestje nét dat beetje extra te geven, is het super leuk om gepersonaliseerde goodie-bags of bedankjes mee naar huis te geven. Gebaseerd op de snoepzakjes, die we allemaal kennen van vroeger. Bij RelatiegeschenkenXL heb je ruime keuze, in de leukste hebbedingetjes en goodies! Hieronder een aantal voorbeelden:

 

      
          

      

 

 

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.

Hopelijk heb je wat meer inspiratie en ideeën door het lezen van deze blog.

 

Tot de volgende!