Glazen bedrukken

Relatiegeschenken en promotiemateriaal zijn al lang een effectieve manier voor bedrijven om hun merk te promoten en klantenbinding op te bouwen. Als u op zoek bent naar een uniek en effectief relatiegeschenk of promotiemateriaal, dan is glazen bedrukken een geweldige keuze. Glaswerk heeft altijd al een gevoel van luxe en stijl gehad, en door het toevoegen van een gepersonaliseerde opdruk wordt het nog specialer. Bij RelatiegeschenkenXL kunt u gemakkelijk, voordelig en snel je eigen glas bedrukken.

De kracht van een glas bedrukken

Bedrukte glazen hebben een onmiskenbare kracht die moeilijk te negeren is. Wanneer uw klanten en zakenpartners een bedrukt glas gebruiken, worden ze voortdurend herinnerd aan uw bedrijfsnaam en logo. Dit creëert een versterkt gevoel van verbondenheid en loyaliteit ten opzichte van uw merk. Bovendien is glazen bedrukken een mooie manier om professioneel over te komen op jouw klanten of zakenrelaties. Glas bedrukken kan gelukkig op vele soorten glazen waardoor er voor elke drank wel een bedrukt glas te maken is, of anders kunt u ook uw mokken bedrukken voor warme dranken.

Wijn- en bierglazen

Wijnglazen zijn elegant, tijdloos en perfect geschikt om te bedrukken met uw bedrijfslogo of boodschap! Gaat het om een feestelijke gelegenheid of een formeel diner? Bedrukte wijnglazen zijn geweldig bij iedere gelegenheid. Door het schenken van wijn in een bedrukt glas wordt het merk keer op keer onder de aandacht gebracht.

Voor de liefhebbers van een goed pint bier is er niets beter dan een bedrukt bierglas. Met uw logo of merknaam op het glas maakt u indruk bij elk biertje. Bedrukte bierglazen worden vaak gebruikt in bars, restaurants, cafés en op evenementen, en zijn perfect om het merk in beeld te brengen.

Champagne- en whiskyglazen

Niets straalt meer luxe uit dan een glas champagne. Met bedrukte champagneglazen zorgt u voor een luxe en stijlvolle marketingcampagne. Een jubileumfeest, een zakelijk evenement of een bruiloft vormgeven? Bedrukte champagneglazen laten uw merk schitteren tijdens speciale gelegenheden. Een bedrukt champagneglas is ook een geweldig cadeau dat herinneringen creëert.

Voor de liefhebbers van whisky en andere sterke dranken zijn bedrukte whiskyglazen de perfecte keuze. Met uw logo op een whiskyglas geeft u een exclusief tintje aan uw merk. Whisky proeven wordt een nog aangenamere ervaring wanneer het wordt geserveerd in een glas met een bedrijfsnaam erop.

Snel en gemakkelijk glazen bedrukken met tekst

Bij RelatiegeschenkenXL kunt u gemakkelijk en snel uw eigen gepersonaliseerde drinkglazen bestellen. Wijnglazen, bierglazen of cocktailglazen, glazen bedrukken en flessen bedrukken doet u eenvoudig bij ons! U kunt uw glas bedrukken met uw eigen logo, tekst of afbeelding. Daarna krijgt u een digitaal voorbeeld te zien, zodat u precies kunt zien hoe de bedrukking eruit zal komen te zien.

Pas als u tevreden bent met het voorbeeld, wordt de productie gestart. Met snelle levertijden en scherpe prijzen hoeft u nooit lang te wachten en u betaalt nooit te veel. Bij RelatiegeschenkenXL staan we bekend om onze uitstekende service en kwaliteit, dus u kunt erop vertrouwen dat uw glazen van de hoogste kwaliteit zijn.

Meer weten over onze werkwijze bij glas bedrukken met logo of glas bedrukken met tekst? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen je graag meer!