Waterfles bedrukken

U kent vast wel het gevoel wanneer u een cadeau ontvangt dat nuttig is en ook nog eens persoonlijk en attent. Bedrukte flessen zijn precies dat soort geschenken! Ze zijn praktisch, stijlvol en kunnen worden aangepast aan de persoon of het bedrijf dat ze ontvangt.

Een waterfles bedrukken is een populaire manier om zo’n functioneel maar toch persoonlijk relatiegeschenk te creëren. Flessen bedrukken met uw bedrijfslogo, slogan of andere vorm van branding is een krachtige marketingtool. Telkens wanneer iemand de fles gebruikt, wordt uw merknaam gezien en onthouden. Dit vergroot de naamsbekendheid en leidt tot nieuwe zakelijke kansen en klantenwerving.

Een sterk relatiegeschenk of promotiemiddel

Relaties zijn belangrijk binnen elk bedrijf en wat is er beter dan een gepersonaliseerd geschenk om de banden met uw klanten, medewerkers of zakelijke partners te versterken?

Door uw flessen te bedrukken met uw bedrijfslogo creëert u een professionele uitstraling en versterkt u uw merkimago. Het laat zien dat u aandacht besteedt aan details en geeft een signaal af naar potentiële klanten dat u serieus bent in wat u doet. Ook kunt u met de juiste kleuren en ontwerpen uw merkidentiteit benadrukken en u onderscheiden van uw concurrenten. Wat ook goed promotiemateriaal is zijn mokken die u kunt uitdelen met uw logo er op.

Waterfles bedrukken met logo

Denk bijvoorbeeld aan originele flessen bedrukken met het logo van uw bedrijf erop gedrukt. Telkens wanneer uw klant, medewerker of partner de fles gebruikt, zal hij of zij herinnerd worden aan uw bedrijf en de positieve ervaring die ze ermee hadden. Het maken van een goede indruk en het versterken van de band met anderen wordt hierdoor gemakkelijker dan ooit.

Een waterfles bedrukken om uw merk onder de aandacht te brengen is één van de beste manieren om bekendheid te creëren. Op beurzen, evenementen en in winkels is het uitdelen van flessen met logo een goed idee. Wist u dat flessen met logo vaak herbruikbaar zijn? Dit betekent dat uw boodschap keer op keer wordt verspreid telkens wanneer de fles wordt gebruikt!

Welke waterfles bedrukken met logo?

Thermosflessen zijn ideaal voor het warmhouden van dranken zoals thee, koffie of soep. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en hebben dubbelwandige isolatie om de temperatuur van de inhoud langdurig te behouden. Bedrukte thermosflessen zijn perfect voor mensen die onderweg graag genieten van warme dranken, zoals forenzen, sporters en avonturiers.

Aluminium flessen zijn lichtgewicht, sterk en gemakkelijk mee te nemen. Ook deze bedrukte flessen zijn een goede oplossing voor avonturiers of mensen die vaak onderweg zijn. Het aluminium materiaal zorgt ervoor dat dranken langdurig koel blijven. Bedrukte aluminium flessen zijn perfect voor sportevenementen, buitenactiviteiten en als relatiegeschenk voor uw medewerkers.

Glazen flessen bedrukken, of toch kunststof?

Glazen flessen hebben een luxere uitstraling en zijn geschikt voor het bewaren van water, sappen en andere koude dranken. Ze zijn duurzaam en hygiënisch, en kunnen gemakkelijk worden afgesloten met een lekvrije dop. Bedrukte glazen drinkflessen met logo geven uw merk een luxueuze uitstraling en laten een blijvende indruk achter bij de ontvanger.

Een waterfles bedrukken van kunststof is budgetvriendelijk, praktisch en deze flessen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Bestel ze veilig en snel bij ons op de website, of neem eens contact met ons op als u meer wilt weten over onze werkwijze bij flessen bedrukken!